Hej igen
Nu var det en vecka sedan vi sågs. Det känns som lite för lång tid emellan föreläsningarna för att upprätthålla kontinuitet men den andra sidan av myntet är att Ni fått lite tid för andhämtning och reflektion. Dock inte bra om reflektionen utmynnar i den ”frustration” som kommentar 8, under inlägget ”föreläsning 9”, ger uttryck för. Om det vore så att jag var helt ny som lärare och aldrig hade kört den här kursen tidigare, då skulle jag bli riktigt nervös och fundera på om jag ställer alldeles för stora krav på Er. Nu vet jag bättre, efter alla de år jag kört kursen. Det märkliga i det hela, utifrån min erfarenhet, är att resultaten ofta blir bättre ju mer ”frustrations synpunkter” man får på en kurs. Detta gäller under förutsättning att man inte kastar in handduken och sänker kraven för att tillmötesgå synpunkterna.
Om Ni lägger ned den tid som rimligen kan krävas av heltidsstudier på högskola/universitet så kommer Ni att kunna tillgodogöra Er kursinnehållet. Tro mig, jag har varit med några år nu och har bra kontroll på ”läget”.
I kväll kommer jag att, på kurshemsidan, lägga ut  föreläsningsmaterialet till föreläsningar den 30/9 och 2/10.
Vi syns på onsdag igen.
Sköt om Er! 🙂
MVH
Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha