Hej
Då blev det klart att jag kör vårterminens beskattningsrätts kurs på 15  poäng.
Ska bli riktigt roligt att ”ladda upp” inför en ny kurs.
Vad innebär ”ladda upp”?
Ja, alla Ni somvet något om skatter och deklarationer vet naturligtvis att reglerna ändras hela tiden. Att starta en ny kurs på ett nytt år innebär att alla övningsexempel måste räknas om, alla nya regler inarbetas, alla PowerPoint bilder uppdateras, alla ny lagtext och de bakomliggande propositionerna och utskottsbetänkanden ska läsas in. Inlämningsuppgiften förändras och uppdateras till nytt taxeringsår. Kursutvärderingarna från senaste kursen ska gås igenom igen och beslut fattas om några förändringar ska göras. Det blir lite justeringar rörande innehåll och ordningsföljd utifrån de synpunkter jag fått från studenterna på den senaste kursen. Det är det jag menar med ”ladda upp”.
Kan man verkligen se fram emot detta?
Lite ”konstig” måste man nog vara för att kunna gilla läget. Men en stor del av ”drivkraften” ligger nog i att det är så tacksamt att försöka göra ett bra jobb därför att studenterna, i alla fall de flesta, verklign uppskattar ett engagemang från föreläsaren. Utan intresserade studenter vore det nog omöjligt att uppbåda energin som krävs.

Till alla blivande beskattningsrätts studenter på MDH vill jag önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År så ses vi vecka 3, utvilade och uppladdade.
MVH
Krister

2 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt VT – 2010”

 1. Hej Krister!

  Jag undrar om du kommer eller föreläser i Beskattningsrätt 2 på Stockholms universitet? Har inte hittat någon information om detta på din hemsida. Hoppas iallafall!

  M.v.h Malin

  • Hej Malin
   Tack för Din fråga.
   Svaret är att jag inte har något bokat på Stockholms universitet, i min kalender, den närmsta tiden framöver. Generellt är det så att många bokningar kommer med ganska kort varsel, så vem vet…..
   MVH
   Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha