Hej igen…
Nu kom vi igång ordentligt, det enda som gör tempot lite långsamt nu är avsaknaden av lagtextsamling hos de flesta av Er. Hoppas att det är fixat till på onsdag. Kom ihåg huvudregeln att alla förmåner på grund av tjänst är skattepliktiga. För att det ska vara skattefritt så måste Ni hitta en undantagsregel i lagtexten. Titta igenom alla rubriker i 11 kap. IL samt i 8 kap. IL så att Ni får en överblick över vad som inte är skattepliktigt.

Jag avbröt en del sidospår för att hålla Er kvar på banan. Det är mycket vi ska hinna gå igenom och en del av de trådar som Ni började nysta i kommer att behandlas senare under kursen.

Sköt om Er
MVH
Krister

2 Responses to “Mälardalens högskola beskattningsrätt föreläsning 3”

 1. Hej!
  Tänkte höra om du kan lägga upp lösningarna från övningsexempel 1 ”Per Glad” då man inte riktigt hann notera all information och paragrafer.
  Tack för ditt svar!
  MVH

  • Hej
   Om Du har några frågetecken avseende lösningen så får vi ta det under någon rast. Jag lägger inte ut kompletta lösningsförslag på övningsuppgifterna.
   MVH
   Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha