Hej
Då var första föreläsningen avklarad. Alltid lika nervöst före, kallsvett i händerna och dubbelslag av hjärtat.
Lite ringrostig känner man sig så här efter sommaruppehållet. Att så många kom så att stolarna inte räckte till gjorde, tillsammans med syrebristen, att det kändes lite stressigt. Jag glömde dessutom bort att ta en liten bensträckare efter första rasten. Ni lovade ju att säga till 🙂 Jag glömde helt bort tiden och helt plötsligt var klockan 16.00. Jag hoppas att Ni hängde med i alla turerna i alla fall. Jag har Nu gjort mitt bästa för att ”skrämma” Er till att lägga ned mycket tid på kursen. Hoppas att Ni inte ser det som ett oöverstigligt hinder. Vi får väl se hur många som kommer på fredag. Inledningen med all kringinformation tog lite för lång tid, måste försöka korta ned den i framtiden. Vi ligger lite efter i planerna så jag får öka tempot lite på fredag.

Försök få tag på lagtextsamlingen så snart som möjligt eftersom vi redan på fredag kommer att arbeta med en hel del lagtext. Jag måste fundera lite över ljudinspelningen, en del borde jag nog redigera bort och jag behöver nog lägga filerna lösenordsskyddade. Jag har en del att fundera över innan ljudfilen läggs ut.

Kom gärna med synpunkter om dagens föreläsning.
Sköt om Er
MVH
Krister

3 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt Föreläsning 1”

 1. Hej,
  Kan du lägga ut föreläsningsbilder dagen före varje föreläsningstillfälle? Så vi hinner att förbereda oss lite och kan printa ut och göra anteckningar under lektionen.

  MVH
  Anna

  • Hej Anna
   Jag fixar det, men kommer hem först i kväll så det blir lite sent den här gången.
   I framtiden kommer jag att lägga ut materialet några dagar tidigare.
   MVH
   Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha