Hej
Oj, oj det blev en riktigt tuff dag. Jag var helt slut när jag kom hem. Undrar hur Ni mår? Att ta till sig all denna information från 08.30 till 16.00 inget man önskar sin värsta fiende 🙂
Men Ni var fantastiska och visade stort intresse vilket bådar gott för framtiden. Lite ”ringrostig” kände jag mig nog efter sommarens uppehåll. Det behöver inte gå många veckor för att man ska tappa kontrollen över alla paragraferna. Det var en del ny teknik att hålla koll på också vilket antagligen bidrog till att man kände sig ”lite trött” vid hemkomsten.

Nu gäller det för Er att direkt ta tag i läsningen. Följ studianvisningarna i studiehandledningen och börja läsa de första kapitlen i Lodins bok. Titta på PowerPoint bilderna och slå upp alla lagrum. Inom kort kommer Ni att få tillgång till några filmer som säkerligen kommer att underlätta för Er. Jag återkommer med tidpunkt för det första Webinariet.

Hör av Er om Ni har några frågor.
Sköt om Er
MVH
Krister

One Response to “Norrköping YH1 Beskattningsrätt”

  1. Du var nog inte ensam om att ha trötthetskänslan i huvudet efter dagens föreläsningar och med en hemresa på 4-5 timmar i bilen bidrar till mycket filosoferande över dagarna i Norrköping. Allt som presenterades var nytt och det var mycket information på en gång. Men så är ju upplägget för distansutbildningen. Förhoppningsvis så går det att nysta i alla trådarna och få ihop till ett helt nystan om någon vecka :-). Tack för en givande dag och på återseende.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha