Hej
Det blev en riktigt tuff inledning med 6,5 timmars föreläsning. Beundransvärt att Ni lyckades hålla fokus hela tiden, bra jobbat 🙂
Tempot var lite lägre inledningsvis på morgonen men det ökade definitivt successivt under dagen till att gå riktigt fort mot slutet. Ni fick i alla fall ingen tid att ”nicka till”.
Det gick riktigt bra med inspelningen, nu återstår bara en hel del redigeringsarbete. Kurshemsidan är uppdaterad med föreläsningsbilderna. Jag behöver lite mer tid att fundera hur jag ska göra med lösningsförslaget till Övningsuppgift 1. Hoppas att Ni inte blev skrämda av alla beskrivningar av vad som kan gå fel i en rådgivningssituation.
Hör av er om Ni har några funderingar rörande dagens genomgång. Jag kommer att gå igenom skatteprogrammet ordentligt innan studiearbete 1 ska vara inlämnat.
Sammanfattningsvis var det i alla fall riktigt roligt att träffa Er och jag ser fram emot de kommande föreläsningarna.
Sköt om Er så länge!
MVH
Krister

2 Responses to “Norrköping KY8 Beskattningsrätt”

 1. Hej Krister!
  Det var trevligt sist, det är nog alltid bra att börja lite lugnt när det är ett nytt ämne så alla hänger med och speciellt när det är ett ämne som beskattning.

 2. Hej Mikael
  Du har säkert rätt.
  Ibland vill jag hinna lite för mycket på den begränsade tid som vi har på oss.
  MVH
  Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha