Hej
Första av två dagarna avklarade. Man är inte så där jättepigg när man kommer hem efter att ha kört två halvdagspass. Nu har jag gått igenom morgondagens material och det är dags att släcka ned datorerna.
Jag är mycket nöjd med Era arbeten idag. Det märks att Ni lagt ned mycket tid på uppgiften. Jag hoppas att Ni känner att Ni lärt Er en hel del efter dagens genomgång och att Ni känner er nöjda även om det blev krav på kompletteringar för de flesta av Er.

MVH
Krister

4 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt seminariedag 1”

 1. Uppgiften var verkligen något att bita i och trots att man velat gett upp många gånger känner jag ändå att jag lärt mig otroligt mycket!

 2. När du sa att man skulle lämna in enbart en skattefil på resten vad menar du att du vill ha in då?

  • Hej
   Gör kompletteringar i Eran skattefil så att deklarationen överenstämmetr med det vi kom fram till på seminariet. Klicka på Arkiv >> spara som >> bläddra och välj lämplig katalog att spara filen i. Öppna Ditt mailprogram och bifoga skattefilen som bilaga till mailet. Skicka mailet med uppgift om Ert gruppnummer till mig.

   MVH
   Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha