Hej igen…..
Äntligen fredag….. 🙂 och som jag sa så var det sista tillfället då vi kör på em. Ska bli skönt att komma igång med morgonpass igen.
Själv tycker jag att det är mycket lättare att hålla fokus direkt på morgonen och dessutom får man mer gjort på em, hoppas Ni delar min uppfattning.

Dagens övningar flöt på bra efter att ”strulet” med för liten lokal blev fixat. Det är verkligen tur att man kommer ca en halv timma innan föreläsningen ska starta så att man hinner fixa till lokalbyten. Jag hade inte en tanke på att salen endast tog ca 40 personer. Min ambition var att hålla ned tempot något eftersom jag tyckte att det gått lite fort tidigare. Nu blev det inte så utan istället blev vi klara lite tidigare. Men lyckan jag såg i en del ögon gick inte att ta miste på när vi slutade en kvart tidigare. Det var uppenbart så att fredag em gav en viss ”hemlängtan”. Skönt att vi är i kapp nu och då är det bara att köra på.

Nu är jobbskatteavdragsfilen till Övningsexempel 1 – taxering 2011, uppdaterad, se kurshemsidan. Hör av Er om Ni inte får till det med lagtexten.
På måndag kör vi igång med fastighetsförsäljningar och därefter följer aktieförsäljningar. Ska bli roligt, längtar redan dit 🙂
Men innan dess önskar jag Er alla en riktigt trevlig helg.
Sköt om Er
MVH
Krister

2 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt Föreläsning 5”

  1. Hej Krister

    minne kort men gott. Har glömt adressen var vi skulle ta ned visma och vilken version

    mvh pelle

  2. Hej
    Vi tar det på föreläsningen i morgon.
    Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha