Hej igen….

Ni är fantastiska!
Det var verkligen roligt att så många deltog på webinariet. Det var 72 stycken uppkopplade och nästan alla stannade kvar till slutet.
Som lärare är det jätteroligt med sådan respons. Ni får gärna komma med konstruktiv kritik. Vad kan jag göra för att förbättra webinarierna? Vad var bra? Vad var mindre bra? Den här frågan om chatten, ska den vara öppen hela tiden eller ska jag plocka bort den under presentationen? Det blir en svår ”nöt att knäcka”.  Tyvärr har jag inte hunnit med att redigera filmen så den oredigerade filmen från webinariet ligger på kurshemsidan. Jag har lagt upp lösningsförslag på Övningsexempel 1 på kurshemsidan. Observera att jag gjorde lite fel på webinariet 🙁  med räntekostnaden. Betald ränta ska vara 1,05% x 100 000 kr + ränteförmånen på 310 kr. Jag har gjort den korrekta lösningen i lösningsförslaget. Ni har även en pdf fil som visar deklarationsblanketten och skatteuträkningen på kurshemsidan.

Jag ligger efter med filmredigeringarna så de kommer inte förrän nästa vecka. Sorry, men som jag sa på första föreläsningen filmerna är ingen garanti och syftar inte till att ersätta deltagandet på föreläsningarna. Ni får se filmerna som en extra bonus som kan vara till hjälp inför tentamenspluggandet, om det är något Ni behöver få förtydligat.

En del av Er har redan gjort uppgiften i JKF-Time och tankat upp Ert lösningsförslag. Långt före deadline, bra jobbat 🙂 .
Om Ni vill kan Ni gärna fortsätta med Övningsuppgift 2, 3 och 4 som finnas på kurshemsidan. Försök lösa uppgifterna i skatteprogrammet. Desto mer Ni tränar i skatteprogrammet desto lättare får Ni när Ni ska göra den betygsatta inlämningsuppgiften.

För Er som var på uppropet och inte hade gjort gruppindelningen har jag nu delat in i grupper. Ni ser Era gruppmedlemmar i JKF-Time. En del grupper har också fått någon eller några nya medlemmar. Ni ser det också i JKF-Time.

Nu måste jag försöka sova lite. Tuff dag i morgon också.

Sköt om Er 🙂
MVH
Krister

 

6 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt Föreläsning 4 Webinarium”

 1. Jag tyckte att webinariet fungerade bra, var i stort sätt precis som att sitta på en fysisk föreläsning tack vare din pedagogiska förmåga att förklara. Detta bortsett från att vissa tyvärr missbrukade chatten. Även om man ställde in på helskärmsläge kom det upp notiser om att folk skrev… Mitt förslag är att ha chatten avstängd under tiden du går igenom och kommer man på en fråga kan man skriva upp den. Sen när du känner att det är lämpligt att ha lite frågor under föreläsningen öppnas chatten och då kan man ställa eventuella frågor.
  Ha en trevlig resa!

  • Kul att du gillade webinariet.
   Jag ska fundera vidare på chattens vara eller inte vara.
   Tack sitter på Arlandabussen nu
   Mvh
   Krister

 2. Webinariet var kanon, gick lite fort på slutet men annars var de riktigt bra utfört!
  Mer sådana tillfällen hade varit väldigt bra, om det går såklart.

  Keep up the good work.

 3. Hej
  Var på kurshemsidan finns den oredigerade filmen från webinariet? Kan inte hitta den någonstans.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha