Hej igen

Då var första webinariet genomfört.

Kul att så många kopplade upp sig, som mest var det 64 stycken 🙂 och jag tror det var 62 stycken 2 timmar och 45 minuter senare, riktigt roligt att ni hängde kvar 🙂

Tyvärr kraschade bild inspelningen och efter en hel del arbete lyckades jag rädda ljudet så ni får endast en ljudfil på kurshemsidan 🙁 .

Kom gärna med lite feedback om vad ni tyckte om webinariet så att jag kan göra förbättringar under kursens gång.

Sköt om Er
MVH
Krister

19 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt Föreläsning 4 Webinarium”

 1. Hej,

  Hade inte möjlighet att delta. Jag kunde hänga med ljudinspelningen fram tills sista 50 minuterna, då gick det för snabbt och var svårt att förstå vad du pratade om.

  Mvh

 2. Hej,

  Hade inte möjlighet att delta. Jag kunde hänga med ljudinspelningen fram tills sista 50 minuterna, då gick det för snabbt och var svårt att förstå vad du pratade om.

  Mvh

  • Hej
   Jag antar att det är skatteuträkningen som Du syftar på.
   Ja, den är lite komplicerad men det är lätt att skapa egna övningsuppgifter via skatteprogrammet och skriva ut skatteuträkningen, som facit. Sen gäller det att försöka räkna ut beloppen manuellt med hjälp av lagtexten. Föreläsning 5 har också en skatteuträkning så det finns två exempel att utgå ifrån.
   Övningsboken har också några exempel.
   Inte lätt men inte heller omöjligt 🙂

   MVH
   Krister

 3. Du ska ha en stor eloge att du lägger ut dina föreläsningar. Även om man sätt de live, så är det bra att kunna repetera!

  Uppskattas! Show dell’a show!

 4. Hej,

  I bokslutsmallen som du lagt upp på canvas så står det på konto 2153 och 8853 ”Ack. avskrivningar utöver plan.” ska det inte stå enligt plan?

 5. Hej,
  Jättebra föreläsning idag men ibland när vi räknar går det lite väl fort. Man hinner precis anteckna ner men hinner inte fundera över vad vi egentligen räknar ut.

  • Hej
   Eftersom föreläsningarna spelas in så håller jag ett ganska högt tempo för att hinna med så mycket som möjligt.
   Jag ska försöka ta det lite lugnare när ni ska skriva av det jag visar på bilderna så att Ni inte blir för stressade 😉
   Även lösningsförslagen läggs ut på kurshemsidan så det går att backa tillbaka om Ni missat något.

   MVH
   Krister

 6. Hej,
  Jag tycker det fungerar superbra som det är nu. Perfekt att man kan kolla på inspelningen om man inte hänger med på något!
  Även väldigt skönt att det är övningar direkt efter du gått igenom något, fortsätt så 🙂

 7. Hej!

  Håller med ovanstående. Jag tycker det fungerar bra på föreläsningarna. Om det är något man inte riktigt förstår kan man kolla på det i efterhand på inspelningen, och då kan man pausa och verkligen fundera över det och se flera gånger. Superbra! Det är även jättebra att man får göra en övning efter att du gått igenom något nytt, annars är det så lätt att man glömmer bort det 🙂

 8. Hej!
  Tycker föreläsningarna är väldigt givande och bra! Bra jobbat med upplägget med föreläsningar, övningar och webinarium samt inspelade föreläsningar. Du är pedagogisk och en väldigt bra föreläsare!

 9. Heej,
  Tack för ett bra webinarium, en önskan vore att ha webinarium måndag 17/12, det hade varit väldigt skönt att slippa åka och förlora restid osv såhär tätt inpå seminariet osv.

  • Tack själv för visat intresse.
   Jag tror inte att jag vill byta den 17 dec mot ett Webinarium eftersom Ni samtidigt ska lämna in Er inlämningsuppgift (:

   MVH
   Krister

 10. Hej! Jag och min grupp har fundering över upplägget på seminariet! Kommer man gå upp grupp för grupp eller kommer det hållas en gemensam diskussion mellan grupperna?

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha