Hej igen….

Då var kursens första Webinarium genomfört. Det var rekord för mig att köra från 08.15 till strax före 12.00. Ni var fantastiskt duktiga på att hänga kvar, endast ett fåtal droppade av. Jag är djupt imponerad 🙂

Vi hann med allt jag planerat och vi ligger riktigt bra till i schemat nu.
Det ligger en länk till webinariefilmen på kurshemsidan.
Jag har också lagt ut morgondagens föreläsningsbilder, tyvärr lite sent, ska försöka ha lite bättre framförhållning med bilderna. Ni har fått lösningsförslag på bokslutstablån i JKF-Time. Det ligger också ett par nya övningsuppgifter i JKF-Time.

Jag är mycket intresserad att få lite feedback från Er om vad Ni tyckte om Webinariet. Vad var bra respektive mindre bra?

Nu är det dags att göra kväll.

Sov gott 🙂
MVH
Krister

12 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt Föreläsning 4”

 1. Riktigt spännande! Håller med någon kommentar igår att det hade varit roligt att köra flera. Jag kan dock tycka att då det var mycket att skriva vid uppgifterna gick det lite fort! Även att du inte hade med precis alla uträkningar skapar förvirring då man kollar tillbaka på uppgifterna senare. Men annars snyggt och lätt att hänga med!

 2. Väldigt bra med webinarum! Tycker också det skulle vara bra att byta ut föreläsningar mot webinarum. Det gick väldigt fort under genomgången av övningarna. Det skulle vara bra om du kunde dra ner tempot på dessa så man verkligen hänger med.

 3. Webinariumet var jätte bra! Jag tycker helt klart vi ska införa fler. Det är super smidigt.

 4. Jag gillade verkligen webinariumet! Som flera andra tycker jag också att det gick lite fort vid genomgången av övningarna, men när det är mer teori och genomgång tycker jag att webinarium är ett jättebra upplägg! Vill gärna också införa fler webinarium.

 5. jag gillade verkligen webbinariumet! och tyckte inte alls att det blev jobbigt att köra hela tiden till 12 🙂
  va ganska skönt att kunna sitta i grupp och få en annan möjlighet att diskutera oklarheter i grupp utan att störa andra i närheten

 6. Webinariet var superbra. Tycker verkligen att vi borde ha det fler gånger!

  Men till en annan sak: På kursinformations pappret du gav oss förut så har du kapitelhänvisningar till föreläsningarna. Men vilken bok gäller det? Inkomstskatt del 1 eller del 2 eller båda? Majoriteten av kapitlena i båda delarna heter likadant så menar du att vi ska läsa samma kapitel i både del 1 och del 2 eller vad menar du?

  • Hej
   Kapitelhänvisningarna gäller båda böckerna. Del 1 innehåller de första kapitlen och del 2 innehåller de sista kapitlen. Hela innehållsförteckningen finns i båda böckerna 🙂

   MVH
   Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha