Hej igen….

Ännu en småstressig start innan föreläsningen med projektor som inte vill starta. Ännu en livlina nyttjad 🙂 . Tur att supporten står standby, de gör ett bra jobb.

Nu är vi klara med förfarandereglerna och har bara lite kvar att gå igenom rörande systematiken i inkomstskattelagen. Sen är det dags att börja med de materiella reglerna rörande inkomstslaget tjänst. Det är viktigt att Ni hela tiden läser de kapitel i läroboken som schemat hänvisar till. Det kommer att gå fort framåt nu och det finns inte så mycket tid till att backa tillbaka. Jag hoppas att de flesta av Er nu köpt Rabes bok, skattelagstiftningen 15:2. Vi kommer nu att ägna mycket tid åt lagtexten och göra mycket hänvisningar mellan olika lagrum. Hänvisningar som Ni kommer att ha stor nytta av i framtiden.

Hoppas Ni får en trevlig helg och att Ni kanske också lägger lite tid på att färdigställa bokslutet i bokslutstablån.

Sköt om Er 🙂

MVH
Krister

2 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt Föreläsning 4”

 1. Hej! Varför ligger alla våra lektioner i Eskilstuna när större delen av klassen bor i Västerås och nu måste pendla lika länge som själva lektionen tar!?

  • Hej
   Tyvärr är det inte något jag kan påverka.
   Jag åker själv varje dag från Västerås.
   Nästa vecka börjar vi med 4 timmars pass. Då blir det lite mer effektivt 🙂
   Bara att gilla läget
   MVH
   Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha