Hej igen….
Idag var det ett högt tempo med en hel del för Er att anteckna. Jag hoppas att det inte gick för fort. Det kommer nu att krävas en del arbete av Er för att Ni ska få ordning på alla uträkningar. Men jag kan trösta Er med att Ni kommer att klara det, även om Ni kanske känner er lite deppade just nu 🙂 .
Jag får väl använda det gamla talesättet ”Tappa inte sugen. Världen är redan full av tappade sugar”
På kurshemsidan ligger nu ett dokument som förklarar uträkningen av jobbskatteavdraget. Nya föreläsningsbilder är också utlagda. Jag kämpar vidare med redigering av filmerna och hoppas att de ska bli klara till slutet av veckan.
MVH
Krister

2 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt Föreläsning 4”

 1. Hej!

  Det har varit lite svårt att hänga med med hänvisningar och understrykningar i Rabe. Kan man kolla upp vad som har hänvisats och strukits under hittills någonstans? Eller kan du kanske lägga ut någon lista på vad som tagits upp?

  Tack på förhand!

 2. Hej
  Nja, här måste Du nog försöka hänga med, det är det föreläsningarna är till för. Du kommer naturligtvis att få hjälp av de filmer som kommer att läggas ut på kurshemsidan. Någon förteckning över alla hänvisningar har jag inte.

  MVH
  Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha