Hej igen

Dagens föreläsning blev lite tuffare. Det blev mycket lagtext men det är svårt att gå igenom skatteförfarandet på annat sätt än att lyfta fram centrala paragrafer.
Det såg i alla fall ut som om Ni hängde med, vilket är imponerande, bra jobbat 🙂

Mot slutet gick det lite för fort. Jag kommer att backa tillbaka på nästa föreläsning och gå igenom de fyra sista bilderna lite mer noggrant.

Jag kan trösta Er med att vi nu är klara med bakgrundsinformationen och nästa föreläsning kommer att gå rakt in i inkomstskattelagen där vi kommer att behandla reglerna i inkomstslaget Tjänst.

Det blir ett annat upplägg där vi tillsammans ska gå igenom ett övningsexempel som jag lägger ut på kurshemsidan under morgondagen.
Skriv ut bladet och ta med det till föreläsningen. Ta också med ett stort anteckningsblock då ni kommer att behöva skriva en hel del.

Hoppas verkligen att Ni har fått lagtext boken till nästa vecka.

Sköt om Er och ha en trevlig helg 🙂
MVH
Krister

 

2 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt Föreläsning 2”

 1. Hej,

  Missade tyvärr webinariet pga jobb, trodde det skulle finnas tillgängligt direkt efter men har all förståelse för ifall du måste klippa osv. Kommer webinarium-föreläsningen komma ut under dagen? Vore toppen så man hinner kolla igenom den innan morgondagens föreläsning.

  Mvh

  • Hej
   Normalt sätt kan jag lägga ut den kort tid efter webinariet, men tyvärr den här gången kraschade inspelningen så det blev krångligt, se blogginlägg ovan.

   MVH
   Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha