Hej igen…………….

Inte kände man sig speciellt harmonisk i Filharmonin. Undervisningslokalen är en skräckupplevelse om den inte är fullsatt. Det är näst intill omöjligt att få någon konatkt med åhörarna i den lokalen. Jag är verkligen glad att vi bara behövde vara där en enda föreläsning. Det var också en lite nervös inledning jag fick nämligen inte igång dataprojektorn. Var tvungen att ringa för att få hjälp det var så enkelt som att slå på skärmen som stod på podiet. Jaja ibland är det det enkla som är riktigt svårt.

På föreläsnigen gick vi igenom rättskälleläran en gång till men denna gång med fokus på EU rätten för att lägga grunden till förståelsen av mervärdesskattelagen.
EU konform lagtolkningsmetod innbär att vi förbundit oss att tolka lagtexten utifrån direktivets målsättning. En tolkning som inte alltid är lätt att utföra.
Läs igenom de paragrafer som finns på powerpoint bilderna. Jag kommer att kommentera dem på nästa föreläsning.

Sköt om Er
MVH
Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha