Hej igen………….
Det som hände idag var att vi gick igenom det kanske mest komplicerade avsnittet på kursen. Det blir inte så mycket svårare än det här 🙂
Att följa en bra struktur som bygger på lagtexten tror jag är mycket viktigt. Som Ni säkert märkte gav deklarationsblanketten, K10, inte så värst mycket hjälp när det gäller att få en överblick över reglerna.Jag tror mer på staplarna i powerpoint bilderna.

Jag pratade med vår ”gäst vid dörren” och han sa att 2/3 delar såg ut att hänga med men att 1/3 del såg ganska uppgiven ut. Jag hoppas att han har fel.
Kom gärna med synpunkter om Ni gillade att få presentationen i Excel eller om Ni föredrar powerpoint bilder. Era synpunkter är viktiga.

Nu har jag lite att göra inför seminarierna med att gå igenom alla lösningsförslagen. Spännande att ta del av Eran kreativitet 🙂

Sköt om Er
MVH
Krister

4 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt Föreläsning 13”

 1. Hej Krister

  Angående seminariet, ska man hålla en liten presentation eller hur är det tänkt?

  Ang. Excel så tycker vi att det var ett bra sätt

  • Hej
   Jag kommer att visa skatteprogrammet på tavlan och Ni ska var och en guida mig igenom delar ur Er lösning. Dvs Ni talar om för mig vad och var jag ska skriva informationen för att få samma lösning som det Ni lämnat in.

   MVH
   Krister

 2. Det var bättre när du hade genomgången i excel. Lättare för dig att få en uppfattning om hur långt tid det tar för oss att skriva så du vet när du kan gå vidare.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha