Hej igen…………

Det blir svårare och svårare att hinna med dessa små kommentarer efter varje föreläsning 🙁
Jag har inte riktig koll på hur många av Er studenter som läser kommentarerna även om jag kan se totala antalet unika besökare på bloggen.
Ni skriver väldigt lite kommentarer om själva föreläsningen det handlar oftare om inlämningsuppgiften, men det är väl klart att Ert största focus ligger där nu.
Vi får se hur det blir i fortsättningen 🙂

Dagens föreläsning var en fortsättning på fåmansföretagsreglerna. Vi har nu gått igenom beskattningsreglerna för utdelning på kvalificerad andel i fåmansföretag. Det som återstår är en genomgång av kapitalvinstreglerna innan vi kan gå igenom ett exempel där vi får med ”det mesta” av de olika reglerna. Ett exempel som då också blir tentarelevant.

Jag har försökt att sänka tempot något på föreläsningarna. Kommentera gärna om Ni tycker att det är ok nu eller om det fortfarande går för fort.

Det ligger lite nytt material på kurshemsidan både lösningsförslag på övningsuppgifter och kompletterande föreläsningsmaterial till fredagens föreläsning.

MVH
Krister

2 Responses to “Mälardalens högskola Beskattningsrätt Föreläsning 12”

  1. Hej Krister

    Tempot på föreläsningarna är jätte bra och det är bara att fortsätta på det sättet =)

  2. Jag tycker också att tempot är bra. Ibland kan det vara på gränsen till för snabbt tempo, särskilt vid övningen på senaste föreläsningen, men hellre lite snabbt än för långsamt tycker jag.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha