Hej igen……….
Den här föreläsningen blev intensiv med både skatteplanering i enskilda näringsidkare och grunderna i aktiebolagsbeskattningen.
Jag blev, minst sagt, nervös när jag inte fick lösningen i skatteprogrammet att stämma 🙁 .
Tur att vi tog en ”bensträckare” så att jag kunde få tid att hitta felet. Det är sådant som händer när man mitt under föreläsningen får för sig att man ska göra något som inte är testat innan. Men varför göra det enkelt för sig, när man kan ställa till det och bli supernervös istället. Det är väl adrenalin-kicken som man söker 🙂
Hur som helst, till nästa kurs kan jag i alla fall säga ”…som Ni alla vet så måste man köra in resultatet en gång till i deklarationsmodulen för att det ska fungera…”. Det är väl det som kallas för föreläsarens kompetensutveckling.
Hoppas att genomgången med räntefördelning, periodiseringsfond, expansionsfond och pensionsförsäkringar gav Er lite ”kött på benen” inför inlämningsuppgiften.

Nu ska jag försöka ta lite tid till att redigera en ljudfil till.

Ha det bra så länge, så ses vi på onsdag igen
MVH
Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha