Hej
Riktigt roligt att köra igång igen med en ny kurs.
Som Ni säkert märkte kommer det att bli en hel del arbete framöver. I inledningen blir det lite abstrakt med genomgång av all ”runt omkring” kunskap som behövs för att vi så småningom ska kunna tränga in i ”mat nyttiga” detaljer. Det som är viktigt nu är att Ni så snart som möjligt får tag i lagtextsamlingen. Vi klarar hjälpligt föreläsningen på onsdag utan lagtext men därefter dvs 25/1 då måste Ni ha tillgång till lagtextsamlingen.

Som jag nämnde på föreläsningen kommer jag på försök att köra ett ”webinarium” där jag kör en genomgång av skatteprogrammet. Om Ni vill titta på webinariet så måste Ni ha en dator med högtalare samt en internetuppkoppling. För att kunna ställa frågor under ”webinariet” behöver Ni dessutom en mikrofon. Ni kan alternativ använda ”chatten” som är en del av programvaran. Jag kommer att spela in ”webinariet” och lägger ut det som en film på kurshemsidan så Ni som inte kan närvara på ”webinariet” kommer att kunna titta på filmen vid valfritt tillfälle. Jag lägger också ut en länk på hemsidan till den programvara som Ni måste installera för att följa ”webinariet”. Jag återkommer med information om när vi kör ”webinariet”.

Använd gärna det här forumet och kommentera föreläsningarna. Vad var bra? Vad var mindre bra?
Jag tar tacksamt emot tips och råd. Ni får gärna skriva anonymt om Ni inte vill sätta ut Ert namn.

MVH
Krister

One Response to “Mälardalens högskola beskattningsrätt föreläsning 1”

  1. Jag tycker att kursen känns lovande!

    Nu var det några år sedan jag satt i skolbänken senast, men min erfarenhet är att de juridiska kurserna alltid var de som höll högst kvalitet. Det verkar som det blir så även denna gång.

    Ses på onsdag!

    mvh
    Anders

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha