Hej igen..
Jag tyckte nog att det gick lite bättre på em, eller vad tycker Ni?
Det mesta fungerade i alla fall även om batteriet till datormusen tog slut och dator två stängde av sig själv för att, av någon underlig anledning, automatiskt uppdatera modemprogramvaran. Vilket innebar att jag inte kunde hoppa emellan olika program såsom jag tänkt mig. Idag var tydlligen en sådan där ”allt går fel dag” som tyvärr inträffar ibland.
Nu ska jag försöka gräva fram något om kolonilotter och friggebodar mm. Jag får se om jag klarar det utan mitt ”kontorsbibliotek”.
Föreläsningsmaterialet ligger nu ute på hemsidan.
Sköt om Er så länge så syns vi i morgon bitti igen 🙂
MVH
Krister

2 Responses to “Linköpings universitet skatterätt föreläsning em”

  1. Krister,

    Bara idéen om att upprätta hålla en sida där studenter och lärare kan kommunicera direkt med varandra, är superb! Av dagens föreläsningar har jag, likt många av de studenter jag pratade med, nästan enbart gott att säga avseende föreläsningarna. Pedagogiskt, roligt och, framför allt, oerhört intressant! Att teknik och dylika nymodigheter inte alltid fungerar som det ska, är inte mkt att göra åt – det visar väl mest enbart på att mänskligheten även figurerar bland lektorerna… =) Om jag nu måste framföra ngt negativt, eller något konstruktivt enligt din mening, är det kritik avs. ljudnivån bland studenterna. Att somliga studenter inte kan hålla tyst under föreläsningarna (samtidigt som du talar) är beklagligt och det drabbar alla oss andra som vill följa föreläsningarna med intresse… Å andra sidan kanske det är en direkt konsekvens av att du helt enkelt verkar vara så ödmjuk…

    Tack igen, för två mycket inspirerande föreläsningar – jag ser fram emot morgondagen!

  2. Roligt att höra att Du är nöjd och finner det intressant. Jag tvingas tyvärr hålla med Dig när det gäller ljudnivån. Jag tror att jag aldrig varit med om så hög ljudnivå tidigare. Jag ska fundera ut något kreativt för att rätta till problemet.
    MVH
    Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha