Tillbaka efter en supergod lunch på golfrestaurangen. Fantastiskt att ha en golfbana så nära. Man blev lite sugen på att gå ett varv, men plikten kallade. Så stod man där nere igen och klockan närmade sig ett. Två var på plats och väntade, tanken slog mig, skrämde jag bort alla andra 98??? Inga kommentarer på bloggen man kan bli nervös av mindre. Det visade sig dock att vi började kvart över och alla droppade in. Pust puu, viken tur.
Bra aktivitet på em. Ni ställde fler frågor och det kändes som om Ni var med på banan även om det blev lite mer komplicerat. ”Varför göra det enkelt när man kan göra det så underbart komplicerat”, ibland får man en känsla av att det är en devis från lagstiftaren. Jag kände att det blev lite rörigt när vi gick igenom uppskovsreglerna vid försäljning av privatbostadsfastighet. Om Ni går in på skatteverkets hemsida och tar fram blanketten K2 Uppskov-bostad, SKV2102, och försöker läsa blanketten parallellt med lagtexten i 47 kap. IL så tror jag att det kan bli lite lättare för Er att förstå reglerna. Jag lägger ut fler bilder och lösningsförslag på en del av övningsuppgifterna som vi gick igenom.
Hör av er om något är oklart.
MVH
Krister

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha