Människans hjärna är fantastisk, men den är inte speciellt bra på att lagra ”att göra” listor och att skicka påminnelser. Om Du har något viktigt som Du ska göra om kanske en vecka eller ännu senare. Så kommer hjärnan att skicka påminnelser gång på gång till Ditt medvetande för att försäkra sig om att Du inte glömmer bort det viktiga åtagandet. Varje gång en sådan påminnelse skickas så blir Du ”störd” och tappar lite fokus på det Du håller på med just då. Om det är så att Du vaknar mitt i natten med en tanke ”…jag får inte glömma att göra…”  då är det verkligen dags att se över Ditt påminnelse system.
Din hjärna behöver lugn och ro och total avkoppling från uppgifter som den inte är bra på för att Du ska kunna utnyttja Din hjärnas fulla kapacitet.
Om Du använder ett pålitligt påminnelsesystem som Du verkligen litar på, då kan Du koppla av och njuta mer av tillvaron.

JKF-Time programmet är ett verktyg som Du och Din hjärna behöver.

Om Du vill lär Dig mer om JKF-Time Management titta på våra YouTube filmer här.

Om Du inte har tillgång till JKF-Time programmet kontakta oss här.

Trevlig helg 🙂
Krister Frost

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Suffusion theme by Sayontan Sinha